HEY

HEY!!!
Vad gör ni idag? Jag har precis tränat och känner mig helt slut i kroppen. Skulle helst av allt vilja sova lite middag! Haha. Men istället tänkte jag åka iväg till kontoret och möta upp Caty. Vi har fortfarande massa saker att göra innan det blir klart ju!

Förresten, många har frågade om leopardleggingsen som jag har på bilden kommer tillbaka till Candy By Keela.
Tyvärr så slutade min leverantör göra dom, och jag hittar ingen annan som gör dom. Men jag har beställt in andra leopardleggings som jag hoppas kommer nästa veckan. Dom är också sjukt snyggt!

dleggigns

You might also like

Alexandra Nilsson - Business Alexandra Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Yellow Alexandra Nilsson - Late evenings..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *