saker

1. Försöker ta fina bilder på sig själv till bloggen, men failar helt eftersom jag känner mig himla osnygg och ofräsch och inte orkar sminka mig.

2. Läser igenom mina kommentarer och tycker att det konstigt att det inte är ”OK” för mig att skriva om vissa klädesplagg eller grejer. Tyvärr är det så att många av mina läsare har byggt upp en hype kring mig, som om jag vore någon hjälte och alltid ska vara så duktig och bra och göra ”rätt” hela tiden. Jag är inte den personen som ni har byggt upp och jag kommer aldrig bli det heller. Jag kommer forsätta skriva om saker jag gillar och tycker om, oavsett om ni tycker att det gör mig till en sämre människa. Jag skulle gå emot mig själv om jag gjorde allt för att göra andra nöjda. : )

3. Letar igenom hela Netflix efter en ny TV-serie att följa. HITTAR EN OCH BLIR HELT LYCKLIG <3.

4. Funderar på att låtsas bli frisk och gå till gymmet.

5. Kommer på hur korkat det är och stannar hemma under täcket.

6. Packar miljarder orders till världens bästa CBK-kunder.

7. Äter Fitnessgurus jordnötssmör med sked direkt ur burken.

8. Nätshoppar. Skor. Kläder. Nomnomnomnom.

9. Skrattar hysteriskt till ”best vines” på Facebook. HAHAHAHAHHHHHAH.

10. Sjunger/skriker sin favoritlåt framför spegeln och försöker dansa lite, men har alldeles för ont i huvudet så står helt stilla efter halva låten.

IMG_0001

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *