Hur ser du ut på Halloween?

Wooho! Snart är det Halloween. Hela packet är bjudna på Bingos Halloweenfest på Sturekompaniet, men jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig?? Jag är så dålig på att klä ut mig. Såg att Evas Underkläder har 15% rabatt med koden 131031, så funderar på att beställa någonting därifrån? Men kan inte bestämma mig för vad. Haha! Jag skulle vilja ha någonting sött, men samtidigt lite läskigt. Vilken outfit hade ni valt att köpa?

halloween-mellan

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *