Lip care stick.

HEY!
Som jag skrev i det här inlägget häromdagen, så får man ju en Face Spritz på köpet när man handlar för över 400:- på The Body Shop. Jag beställde direkt eftersom jag älskar den! Bland annat så beställde jag Cocoa Butter lip care stick. Och vet ni vad? Det är det bästa jag har haft! Jag har ju skrivit tidigare att jag har varit lite beroende utav just lypsyl och att jag måste kleta på nytt precis hela tiden.. Men med detta räcker det om jag använder 2-3 gånger om dagen för det håller så bra. + ATT DET SMAKAR CHOKLAD. Nonomnonmnonmnmnomno. 

cohooc

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *