Lip care stick.

HEY!
Som jag skrev i det här inlägget häromdagen, så får man ju en Face Spritz på köpet när man handlar för över 400:- på The Body Shop. Jag beställde direkt eftersom jag älskar den! Bland annat så beställde jag Cocoa Butter lip care stick. Och vet ni vad? Det är det bästa jag har haft! Jag har ju skrivit tidigare att jag har varit lite beroende utav just lypsyl och att jag måste kleta på nytt precis hela tiden.. Men med detta räcker det om jag använder 2-3 gånger om dagen för det håller så bra. + ATT DET SMAKAR CHOKLAD. Nonomnonmnonmnmnomno. 

cohooc

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Hur jag fixar iordning mig inför sommaren Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *