Lunch-recept!

recept1

Idag så hade jag ingen aning om vad jag skulle äta till lunch. Men då kom jag på att jag hade massa Fitnessnudlar från Fitnessguru hemma. Yeeey! Så jag gick in på deras hemsida och letade upp ett recept jag kunde prova. Jag hittade ett som lät gott!

Receptet:
1 paket fitnessnudlar
1 hackad morot
1/2 hackad gurka
10 körsbärstomater
1/2 hackad lök
2,5 matskedar soya
2,5 matskedar Sweet chili-sås
1 tesked curry ( Jag hoppade dock över den så jag inte är så förtjust i curry. )
Juice från en halv citron.
+ Någon form utan protein. Eftersom jag försöker att inte äta så mycket kött så valde jag qournfiléer.
Men det går bra med kycklig eller kött också.

Jag försökte själv ta en bild på mitt mästerverk, men det inte speciellt gott ut( trots att det var smarrigt!!! ), så jag lånade en bild från Fitnessgurus hemsida istället. Haha!

recept2

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • E

    Dessa nudlar är uppenbarligen till för folk som vill gå ner i vikt, då dem innehåller noll kalorier o noll näring samt inte smakar någonting alls, det ger ut lite fel signaler hörredu, just saying 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *