Att känna sig fräsch.

På den senaste tiden så har jag verkligen känt hur viktigt det är för mig att känna mig fräsch. När jag äter rätt och tränar känner jag mig otroligt fräsch. När jag smörjer in mig med brun utan sol eller kör en helkväll med ansiktsmask och sånt så känner jag mig fräsch, och samma sak efter fransförlängningen på House of beauty. När Celina fixar mina naglar så känner jag mig himla fin också! När jag känner mig fräsch och fin så har jag en helt annan attityd och jag känner mig gladare och piggare på något sätt. Det känns viktigt att ta hand om sig själv. Både utvändigt och invändigt. Så är det i alla fall för mig. Sen ska man absolut göra det man trivs med allra mest själv. Andra kanske inte bryr sig om sånt, och då är det OK såklart. Men för mig är det viktigt. Och allt gör jag för att jag själv tycker att det är kul, trevligt och att det känns bra. Inte för någon annans skull, utan för min egen skull.

Vid den här årstiden känner jag mig alltid minst fräsch. Jag känner mig sunkig och ovårdat på något sätt. Vet inte varför! Det har nog med vädret och kylan att göra. Och mörkret. Det var därför jag bokade tid för fransförlängning. Idag ska jag också bleka tänderna och byta ut mitt löshår hos Rapunzel. Förhoppningsvis ska jag också prova på spraytan den här veckan! Kul va? Jag har aldrig blekt tänderna förut heller, så det ska bli spännande att se hur det går till. Det har jag velat göra länge, men har inte orkat ta tag i det. Jag fuskade väldigt mycket med att borsta dom när jag var yngre, och dessutom åt jag bara godis typ. Det gjorde att dom missfärgades lite tyvärr.

Jag har alltid brytt mig om mitt yttre och tar gärna hand om det på alla möjliga sätt. Om det gör mig till den där förebilden som jag förväntas vara eller inte får ni svara på, men som jag har sagt många gånger; Sålänge man mår bra och trivs med det man gör och hur man ser ut och är, så tycker jag att man ska göra som man vill. Spraytan eller ej, tandblekning eller ej, huvudsaken man trivs med sig själv och mår bra.

fräsch

Kommentarer (1)
  • Emelie

    Att ta hand om sig själv på det sättet man själv vill är väl ändå det bästa man kan göra! Klart att du ska få fixa håret, bleka tänderna och göra precis vad du vill, det är du så värd! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *