#KBParmy.

För ungefär två veckor sedan gick packet ut med våran nya idé om #KBParmy. En hashtag som det ska ligga massor med kärlek bakom! Vi vill helt enkelt sprida mer kärlek och positiv energi och få bort det negativa! Läs mer om hur det fungerar HÄR i det tidigare inlägget. Vi kommer varje torsdag, på någon utav bloggarna, publicera några av alla fina bilder som taggats under veckan. Här är några jag valt ut som jag gillade extra mycket! Det är redan 100-tals taggar som ploppat upp och vi vill aldrig att det ska ta slut, så fortsätt vara positiva och haka på vår kärleks-armé!

#KBParmy
<3.

kbparmy

Posted in: Keela - KBP.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Prada bag Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *