Rapunzel Of Sweden.

drapunzel

Igår var jag ju hos Rapunzel Of Sweden igen och bytte ut löshåret. Så skönt med nytt och fräscht hår! Tiden går alltid så fort när jag är där, så det känns som att jag bara sätter mig ner i en kvart och sedan går därifrån som en prinsessa. Det tog Nathalie knappt tre timmar att ta ut allt gammalt hår, platta håret, sätta i nytt, klippa in och locka det himla fint. SÅ SNABB JU! Vilket proffs.

rapunzelee

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *