Tandblekning.

Häromdagen gjorde jag ju tandblekning på Amazing Smile vid Skanstull i Stockholm. Jag hade inga förväntningar då jag aldrig gjort det tidigare, men jag är så himla nöjd över resultatet. Det blev inte för överdrivet, utan dom är bara vita och fina : ) Jag tror att han blekte nästan 3-4 nyanser, så mina tänder var rätt missfärgade innan. Så glad! Det ilade lite när på kvällen, men annars kändes det inte så mycket. Man är inte så snygg dock! Man ligger med en knasig grej i munnen som spänner upp den och man dregglar massor. Haha! Men det är det värt efteråt.

Jag lyckades få med mig ett erbjudande till er om ni också är sugna på att prova!

Erbjudandet:
Ordpris: 3995:-
Erbjudande: 1495:-
Par erbjudande: 2225:-
Boka med koden ”Keela
tandis

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Pernilla

    Jag har testat en hel del olika tandblekningar men tycker ändå att hemmatandblekning slår klinik. Har du testat Stella white strips någon gång? Jag tycker den är den bästa på marknaden nu och den är helt fri från väteperoxid. 🙂 Visst den håller inte lika länge som klinik men det blir fortfarande billigare i längden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *