Mornin’!

God morgon solstrålar!
Jag vaknade på oväntat bra humör imorse och nu har jag precis ätit en sen frukost och tänkte springa vid till gymmet. Här under ser ni dagens träningsoutfit! Den är ovanligt svart/vit. Haha! Brukar alltid ha något rosa på mig. Men idag satsade jag på rosa detaljer istället. Det går ju det också. Har förresten blivit helt besatt av att köpa träningskläder. Jag köper hellre träningskläder än vardagskläder numera! Haha.

workout
Direktlänkar: TSHIRT / SPORTBH / TIGHTS / SHAKER / PROTEIN / SKOR / HÖRLURAR / IPHONESKAL / PHONE BAND.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - Portfolio Sandra Lindahl - party Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - You can be whatever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *