Mornin’!

God morgon solstrålar!
Jag vaknade på oväntat bra humör imorse och nu har jag precis ätit en sen frukost och tänkte springa vid till gymmet. Här under ser ni dagens träningsoutfit! Den är ovanligt svart/vit. Haha! Brukar alltid ha något rosa på mig. Men idag satsade jag på rosa detaljer istället. Det går ju det också. Har förresten blivit helt besatt av att köpa träningskläder. Jag köper hellre träningskläder än vardagskläder numera! Haha.

workout
Direktlänkar: TSHIRT / SPORTBH / TIGHTS / SHAKER / PROTEIN / SKOR / HÖRLURAR / IPHONESKAL / PHONE BAND.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Älskar färg! Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Paulina Danielsson - Hjärnskakning Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *