Omställning.

Som jag skrev häromdagen så är mitt liv lite kaos just nu. Idag flyttar jag till en egen lägenhet, så den här dagen och imorgon kommer jag lägger ner all tid och energi på att orka med att flytta, packa upp, måla, försöka att inte gråta mer, försöka förstå att en nystart kan vara bra ibland och att saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig. Att välja att flytta ut är ett av dom svåraste besluten jag har tagit i mitt liv och just nu ser jag bara dom dåliga sakerna med det och är väldigt rädd. Jag har bott själv länge tidigare, men det är över tre år sedan nu. I tre år har jag ju nu haft någon vid min sida hela tiden. Varje dag nästan. Så det kommer bli tomt, läskigt och väldigt jobbigt. Jag orkar inte gå in mer privat i det här utan berättar bara för er så att ni vet varför bloggen kommer stå tom idag och förmodligen imorgon också.

Jag behöver bara lite tid till att ställa om och komma in i det här.

love

Kommentarer (1)
  • Paula

    Du har packet bakom dig, du fixare. Vet att det är jobbigt! Ska själv flytta till egen lägenhet, efter ett två års förhållande där vi bott ihop sedan början. Jag som gjorde slut iofs, men gör det inte mindre jobbigt för det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *