Halloweenfest.

Tack för att ni har varit förstående. Jag behövde gårdagen och den här dagen till att komma in i nya lägenheten. Nu sitter jag här i en annan säng, i en annan lägenhet, på en annan plats. Så himla overkligt. Och fruktansvärt jobbigt. Men jag vet att jag fixar det! Jag har fortfarande en hel del kvar att göra. Caty var med mig på IKEA idag och jag beställde hemkörning till imorgonbitti. Så imorgon kommer jag skruva ihop massa möbler hela dagen.

Igår ville jag verkligen inte sitta hemma utan jag ville hitta på något för att tänka på annat och jag är så himla glad över att jag gjorde det! Packet gick på Bingos halloweenfest på Sturecompagniet och jag hade den bästa kvällen på väldigt länge. Vi hade så himla kul! Bingo hade styrt ihop en grym kväll och stora delar av kvällen spenderade vi med Annica och Marcelo. Dom är så himla sköna och trevliga!

Temat för kvällen var army – jungle – blood – animal. Haha! Moa och Johanna körde blod och jag och Caty army!
Jag hade själv lämnat kameran hemma för en kväll, så har därför tjuvat bilderna här under från Marcelo och Moa ^^,


halllowww

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *