Torka.

Det var flera år sedan jag hade sån här bloggtorka.. Men när jag inte känner mig glad så känner jag mig heller inte inspirerande och peppande. Utan det känns som att jag istället drar ner stämningen. Jag vill ju att man ska bli glad utav min blogg, inte deppig. Så himla tokigt.

Jag har i alla fall fått upp himla mycket i lägenheten nu. Jag höll på hela eftermiddagen och kvällen igår. Det blir bra, men jag känner mig inte som hemma ännu. Fast det tar nog ett tag. När jag inte snickrar ihop möbler så äter jag tonvis med glass. Det känns det bättre då. Glass är så bra.

NEEEJ, NU SKA JAG SLUTA DRA NER STÄMNINGEN. Jag tänkte gå iväg senare och kika på ett gym som jag tänkte börja träna på. Måste ju byta gym nu när jag inte bor i Vallentuna längre. Trist, för jag gillade verkligen mitt andra gym.. Men som jag skrev tidigare, ibland är förändring något positivt ju, man måste bara se allt från den ljusa sidan : )

Jag tänkte faktiskt ta mig lite tid till att spela sims också, så det blir nog en bra dag ändå.
PUSS.

spela_504093dbddf2b318fe00008d

bild från 2012.

Kommentarer (1)
  • Emma

    Nej… Flytta tillbaka till Vallentuna! Jag som satt på Roslagsbanan varje dag efter skolan och hoppades att se dig! Nej:( Hoppas vi ses i Täby C någon gång så jag får se dig en sista gång. <3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *