Nya lägenheten.

lägenhetenJag hade sån himla tur när jag fick tag på en lägenhet i stan. Tack vare Caty och hennes grymma klasskompis så bor jag nu i en etta på söder i Stockholm. Perfekt läge och jättemysig med gigantiska fönster. Fast jag känner mig väldigt ensam nu. Men det är väl antagligen för att jag är van vid att ha någon omkring mig hela tiden. Jag har ju bott själv tidigare och har alltid gillat det, men just nu är jag väldigt rastlös och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vet ni vad man gör då? Jo, man springer iväg till gymmet och avreagerar sig!

lägisss

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Alexandra Nilsson - Blå lagunen Alexandra Nilsson - Veckans planer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *