Nya lägenheten.

lägenhetenJag hade sån himla tur när jag fick tag på en lägenhet i stan. Tack vare Caty och hennes grymma klasskompis så bor jag nu i en etta på söder i Stockholm. Perfekt läge och jättemysig med gigantiska fönster. Fast jag känner mig väldigt ensam nu. Men det är väl antagligen för att jag är van vid att ha någon omkring mig hela tiden. Jag har ju bott själv tidigare och har alltid gillat det, men just nu är jag väldigt rastlös och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vet ni vad man gör då? Jo, man springer iväg till gymmet och avreagerar sig!

lägisss

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Back in Sweden Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *