PT-PASS.

Hej kompisar!
Idag träffade jag äntligen Ida igen. Så himla skoj! Vi har båda haft mycket den senaste tiden, så det var längesedan vi sågs nu. Men de ska det bli ändring på nu när jag bor i stan! Idag screenade hon min kropp för att se svagheter och vad jag behöver jobba på för att bygga upp styrkan osv. Jag är väldigt svag i magen och ryggen, så det måste vi jobbar extra hårt med! Hon är så himla duktig. Nu är jag mer taggad än någonsin på att träna!

ptptp

Posted in: Keela - träning

You might also like

Paulina Danielsson - AH CLINIC Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week
  • Steffi

    Hur mycket kostar det och ha en PT? Jag vill börja träna, men vill veta mer hur jag gör för o träna vissa delar o sånt. Plus känns som att man blir mer taggad o pushad när man har en PT 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *