Svar på kommentarer.

svar

Vad hände egentligen emellan dig och Jonas? Du skrev ju aldrig om honom så det kändes inte ens som att ni någonsin var tillsammans….
Ingenting ”hände” väl direkt. Jag tänker inte gå in på det mer än så att jag valde att flytta för att det var bättre för oss båda. Vi är fortfarande vänner, vi är inte arga på varandra och jag bryr mig väldigt mycket om honom. Och visst var vi tillsammans! Länge. Men det var Jonas val att hålla sig utanför bloggen och för mig var det ganska skönt. Det gjorde det lätt för mig att skilja på privat och blogg. Det här har varit väldigt jobbigt, och det tar nog ett tag innan det kommer kännas bra igen. Ni ser kanske 30% av mitt liv, resten är privat och det håller jag för mig själv : ) Men det förstår ni säkert.

Det var längesen du skrev om Poledancen nu??????
I know. Det är SÅ TRÅKIGT. Jag har haft uppehåll på över två veckor för att min skuldra är paj. Eller överansträngd. Eller något. Jag har haft väldigt ont och har bestämt mig för att vila och bli bra så att det inte blir värre. Men jag saknar det massor och såg verkligen fram emot nästa nivå. Nästa vecka ska jag till en kiropraktor! Men mer om det får ni veta då…

poleee

Varför tar grejerna i din webshop slut så fort? De är jätteirriterande.
Jag vet, det är jobbigt för mig också! Haha. Såhär är det,
När jag väljer att ta hem något, så vill jag veta att kvalitén är bra innan jag beställer hem jättemånga av varje plagg osv. Så det är mest för er skull faktiskt. Jag vill att ni ska bli nöjda! När jag sedan får hem t ex tröjan och ser att allt ser bra ut, så beställer jag hem fler. Ibland tar det 1 vecka och ibland 3. Jag vill bara att det ska bli så bra som möjligt helt enkelt : ) Men jag är fortfarande nybörjare och allt sånt här är svårt för mig fortfarande.

Kan du inte tipsa om några bra mascaror?
Absolut! Här har ni några av mina favoriter. Jag brukar hoppa lite mellan alla då jag inte kan bestämma mig om vilken jag gillar mer. Haha! Men alla ger massa volym och separerar fransarna fint : )

masc

1: False Lash Effect 24H från Max Factor är en mascara som ger dig fransar med riktig wow-effect. Mascaran kombinerar Max Factors största borste med en inbyggd primer som omsluter pigmenten runt fransen och skapar volym samt får pigmenten att fastna på fransen, vilket hjälper dig att bygga långvarig volym. Dess hållbara och kladdfria formula ger dig dramatiska fransar med intensiv volym i upp till 24 timmar.

2: Volum’ Express Falsies Black Drama från Maybelline är en mascara med matt extreme svart färg som ger dig fina, separerade fransar med mycket volym och med fullständig täckning ur alla vinklar. Resultatet blir 3 gånger visuellt fylligare fransar som ger visionen av att du bär lösögonfransar. Formulan är berikad med Pro-Keratin och fibrer, och är utformad för att ge ögonblickligt resultat, med väl fördelad volym och synbar intensitet i ögonfransarna. Den patenterade skedformade borsten hjälper till att separera fransarna.

3: Max Lashes Mascara från Make Up Store ger kraftiga och fylligare fransar. Max Lashes är helt fiberfri, istället är det keratin som hjälper till att skapa volym.

4: Mega Volume Miss Manga från L’Oréal Paris har en flexibel borsten som ger både övre och undre fransar megavolym, den avsmalnade formen hjälper nämligen till att skapa en 360 graders volym, upp till 15 gånger så mycket. Den är enkel att applicera, och den härliga borsten samt formulan ger dina ögonfransar en otrolig volym som är inspirerad av den så häftiga manga-looken.

5: Big Eyes Mascara från Maybelline är två borstar i samma mascara, perfekt för att du ska kunna få optimala fransar. Den tjocka borsten ger dina fransar volym, medan den lilla borsten får tag i varenda liten frans, allt för att göra cirkeln komplett. 360 graders täckning av fransar som gör dina ögon 2x större. Applicera med den tjocka volym borsten på de övre fransarna från rot till topp, tills du uppnått önskad volym. Använd sedan den lilla borsten till de nedre fransarna. Då mascaran är snabbtorkande, låt inte det torka mellan lagren.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *