Event.

Hey!
Min PT Ida Warg bjöd med mig på ett event på Make Up Store ikväll. Himla mysigt! Trots att .Färg är min favorit när det kommer till smink, så gillar jag mycket av det Make Up Store har också. Dom visade deras nya look Tattoo och vi fick också med oss allt som behövs för att göra den hemma i en goodiebag. Yeey!

Men vet ni vad? Jag tog med mig min systemkamera dit, men när jag ska ta bilder med den så står det att det inte är något minneskort i, trots att det är det. Minneskortet fungerar i datorn, men inte i kameran. Så konstigt, för det fungerade tidigare idag! Och drygt, för nu kan jag ju inte använda min systemkamera :/ Jag ska låta den stå över natten så får vi se hur det ser ut imorgon. Vi får hålla tummarna!

Jag tog i alla fall lite mobilbilder. Bättre än inget : ) Det var lite tokigt ljus därinne bara.

event

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *