Vänner-boxen.

ÅÅÅÅH. GLAD TJEJ!!!  Jag har velat ha vännerboxen i flera år men eftersom jag alltid har haft alla avsnitt på en hårddisk inkopplad till tvn har det varit lite onödigt att köpa. Jag har alla avsnitt hemma i Ljusdal på skivor också, men det är så himla många och jag vill ha kvar dom där hemma. Måste ju kunna kolla vart jag än är!  Så sen jag flyttade har jag knappt kollat alls eftersom jag måste kolla på datorn och då kan jag inte blogga eller så samtidigt. MEN NUUUUUUUUU SNART. Glad glad glad. Vänner är ju det bästa i livet!
gladtjej

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *