CBK.

Nu har jag haft min webshop öppen några månader och jag kunde inte drömma om att det skulle gå såhär bra ju! Jag har velat och tänkt öppna en i något år nu, men inte riktigt vågat eller vetat hur jag skulle bete mig. Men sen bestämde jag mig för att satsa, och det blev ju hur bra som helst ju! Den växer hela tiden och det gör det möjligt för mig att beställa hem fler och mer av allting och verkligen ta hem sånt som ni gillar och vill ha. Det gör mig glad! Det ligger en hel del jobb bakom allt, men det är värt det för det är så himla kul.

Vad skulle ni allra helst vilja ha från CBK?

gcbk

You might also like

Caroline Roxy - Evening favs Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *