CBK.

Nu har jag haft min webshop öppen några månader och jag kunde inte drömma om att det skulle gå såhär bra ju! Jag har velat och tänkt öppna en i något år nu, men inte riktigt vågat eller vetat hur jag skulle bete mig. Men sen bestämde jag mig för att satsa, och det blev ju hur bra som helst ju! Den växer hela tiden och det gör det möjligt för mig att beställa hem fler och mer av allting och verkligen ta hem sånt som ni gillar och vill ha. Det gör mig glad! Det ligger en hel del jobb bakom allt, men det är värt det för det är så himla kul.

Vad skulle ni allra helst vilja ha från CBK?

gcbk

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *