Cover Makeup Trio.

Jag har tipsat om .Färg’s grymma Cover Makeup förut, men det var ett tag sedan. Det är alltså en concealer i tre olika nyanser. En grön, en orange och en röd. Så grym! Jag använder den varje dag och skulle inte byta ut den emot någon annan.

  • Den orangea täcker det blåa under ögonen.
  • Den röda täcker det lila.
  • Den gröna täcker röda problem.

”I Cover Makeup Trio får du med alla de tre concealer du kan behöva; Den koncentrerade pigmenthalten i de tre olika färgerna döljer blåhet under -samt mörka lilatonade ringar runt ögonen. Dessutom kan du även dölja obekväma rodnader och röda prickar i ansiktet. Ett måste för den perfekta basen!”

Appliceras tunt med svamp eller en större syntetpensel. Pudra ovanpå och avsluta med vanlig makeupcreme och puder över.
Ni hittar den här.

cover

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *