Dinner times.

Hey craaaaazy people!
Jag kom precis hem efter en heldag. Först vad vi och satt i publiken till ett tv-program, sen satte vi oss och åt världens längsta middag. Så himla mysigt! Nu ska jag bara städa( hur lyckas det alltid bli så mycket kaos där jag bor!!?!!? ) och förbereda mig inför ännu en heldag imorgon. Fast den kommer att spenderas med den fantastiska Clara Henry. Kan ni gissa vad jag ska göra?

dinner

Posted in: Keela - KBP.

You might also like

Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Josephine Qvist - GOTT OCH NYTTIGT?? HOW? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *