Kiropraktor.

Hallå, vad den här dagen gick galet fort!
Jag klev upp tidigt och åkte kaostunnelbana som tog sjukt lång tid  till Östermalm för att träffa en kiropraktor för typ andra gången i mitt liv. Jag har aldrig tidigare riktigt förstått mig på folk som går till sånna, har alltid tyckt att det varit lite slöseri och den enda gången jag gått till en tidigare så kände jag ingen skillnad..

Men när jag tränade med Ida förra veckan så tipsade hon mig om Tim, hennes kiropraktor. Jag har ju haft sånna problem med min skuldra och jag har haft ont i ryggslutet i fleeeeera år. Men jag trodde inte att det fanns så mycket att göra. Bara gilla läget och vila liksom. Men Ida övertalade mig och jag är så himla glad över att jag lät mig övertalas. Tim knäckte i princip hela min rygg, nacke, axlar, höfter. Allt! Och det känns som att jag fick en helt ny kropp! Haha. Efter den här första behandlingen känns verkligen ALLT mycket bättre. Jag är så glad! Jag har haft konstant ont i skuldran i flera dagar nu, och nu känns det knappt. Galet!

Jag ska dit igen om någon vecka. Yeey!

Jag frågade Tim om jag fick skriva ut hans uppgifter på bloggen utifall flera var intresserade, och det gick bra : ) Så here ya gooo!
Ni hittar honom på http://sls.se/ eller på telefonnummer 070 280 55 80.


krio

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *