Refunder.

Untitled-3Många av er undrar alltid hur jag har råd med allt jag köper. Jag tjänar ju egna pengar och har ett stort intresse för att shoppa, därför blir det att jag har en del nya kläder rätt ofta. Men jag tycker också att det är viktigt att inte slösa på pengar. Jag vill heller inte snåla, men man behöver ju inte bli dumsnål. Jag brukar i alla fall handla en hel del via Refunder, eftersom att där får man cashback på allt man handlar. Hur bra? Först shoppa något man verkligen vill ha, sen få pengar tillbaka för det! Så bra.

Untitled-1
Refunder har massa olika varumärken och butiker man kan få rabatt när man handlar ifrån. T ex Lagerhaus, The body shop, Nelly, Nike,  Uggs Australia, Converse och massa andra.

Untitled-2

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *