Best meal of the day.

best
Mornin’!
Jag sitter och äter en rätt sen frukost. Det har råkat bli så den senaste tiden.. Jag har liksom kommit ur mitt gå-upp-tidigt-och-träna-mode. Men det gör ju ingenting just nu. Jag känner bara att jag måste lyssna på kroppen så att den fortsätta hålla sig frisk och glad! Det är ju viktigast. Så nu ska jag bara äta världsbra frukost, sen knata iväg på ett core-pass och jag tänkte också försöka ta mig igenom ett träningspass Ida gav till mig som ska hjälpa mig bli galet stark! Himla kul.

Jag kände mig tokpepp när jag vaknade. Jag började med att sätta på hög musik och jag dansade mig igenom frukosttillagningen.
Behöver ni bli peppade? Lyssna på den här låten: Imagine Dragons – On Top Of The World

TAGGA OCH HA EN GRYM DAAAAAG!

best2

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *