Svar på kommentarer.

svar

Kan inte vi byta liv????? Jag är så avundsjuk på dig!!!
Aaaw! Jag är säker på att många av er tror att jag har det bättre och lättare än vad många andra kanske har. Och jag har det absolut bra och är nöjd och tacksam över mycket. Men jag har också en del motgångar och tuffa tider, precis som alla andra.

Vad skulle du göra om du inte bloggade?
Jag har sjukt svårt att se mig själv göra någonting annat än att blogga. Det är en sån stor del av mitt liv nu och jag är så himla glad över att jag började.  Jag har faktiskt ingen aning om vad jag skulle göra om jag inte hade bloggen. Haha!

Kan inte du visa bilder på din nya lägenhet?
Så fort jag känner mig hemma och ”färdig” så kommer ni få se fler bilder 🙂

Kan du tipsa om bra träningsskor?
Absolut! Mitt senaste inköp är mina absoluta favoritpar. Jag älskar dom! Dom är bekväma, snygga och grymma!

Ni hittar dom HÄR.

Skärmavbild 2013-11-16 kl. 22.44.46

Vilken är din favoritmuskelgrupp att träna? Och vilken gillar du minst?
Den senaste månaden har min favorit blivit axlar. Jag får lätt kontakt med rätt muskler och jag känner skillnad fort. Så himla kul! Tidigare har favoriterna varit mage och biceps. Det är också där jag har märkt allra mest skillnad sedan jag började träna.

Minst av allt gillar jag ben. HELA BENEN. Dels för att det är så fruktansvärt dödsjobbigt och smärtsamt(på ett träningssätt, inte på ett dåligt sätt) och dels för att jag känner mig ganska svag. Men jag kör ändå så gott jag kan och blir starkare och starkare!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *