testkanin?

HEY KOMPISAR!
Vet ni vad jag har gjort idag? Något jätteskoj! Ni kommer få veta mer om det på onsdag och sen kommer ni få tal del utav det varje dag i nästan tre veckor. Okej.. Jag kan berätta lite då.. Jag ska nämligen vara någon form utav testkanin(fast jag är ju ingen kanin, såklart)… Man kanske säger testperson? Anyways.. Det har med träning att göra i alla fall och det kommer bli awesome!

Vad tror ni att det kan vara?

busy

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - DATES We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *