Catching fire.

ÅÅÅÅH!! SÅ BRA FILM HALLÅ!!!!!!!!!
Jag & Caty gick på förhandsvisningen av Catching fire idag. SOM JAG HAR LÄNGTAT! Moa var där också, så vi satt med henne och hennes kompis. Himla mysigt! Dock blev jag så kissnödig att jag trodde att jag skulle kissa på mig, så jag tvungen att springa på toaletten mitt i </3…. BUUU! Hatar när det blir så.. Men det går ändå inte att koncentrera sig på filmen när man är kissnödig, så det är lika bra att springa.. Typiskt!

Ska ni se filmen?!

hgg

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *