Catching fire.

ÅÅÅÅH!! SÅ BRA FILM HALLÅ!!!!!!!!!
Jag & Caty gick på förhandsvisningen av Catching fire idag. SOM JAG HAR LÄNGTAT! Moa var där också, så vi satt med henne och hennes kompis. Himla mysigt! Dock blev jag så kissnödig att jag trodde att jag skulle kissa på mig, så jag tvungen att springa på toaletten mitt i </3…. BUUU! Hatar när det blir så.. Men det går ändå inte att koncentrera sig på filmen när man är kissnödig, så det är lika bra att springa.. Typiskt!

Ska ni se filmen?!

hgg

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *