D-flex.

workotI måndags träffade jag för första gången David, eller D-flex, som han är känd för. Han är Sveriges mest anlitade PT! Han har tillsammans med Molly Rustas tagit fram en träningsapp( ni hittar den här. ) Och jag ska få vara som en liten försöksperson. Vi ska se vilka resultat vi kan få fram av att träna med hjälp utav appen under dom tre kommande veckor. Jag kommer att träna och äta exakt så som David säger åt mig att göra, och om tre veckor får vi se hur mycket starkare jag har blivit och hur mycket bättre jag kommer må med bara bra mat i kroppen! Jag kommer äta 8(!) gånger per dag, så i princip hela tiden känns det som. Haha. Men ni behöver inte vara oroliga för att det ska vara någon diet då jag bara äter gurka typ, utan jag äter massor!

Sedan jag började träna så har jag upptäckt hur kul det är att testa kroppen. Se hur den reagerar på att  t ex inte äta kött, inte äta laktos osv. Därför tycker jag att det ska bli superspännande att se just vad den här appen och den här kosten gör med mina muskler och mitt välmående! Hur mycket starkare kommer jag bli?!

Vi tränade för andra gången idag och jag känner mig helt mör i kroppen! D-flex är riktigt peppande och duktig, och samtidigt så himla lugn och får mig verkligen att förstå vad det är jag ska göra och hur jag ska göra det. Jag ser verkligen fram emot dom kommande veckorna!

Sorry för fruktansvärt dålig bild. Jag glömde minneskortet hemma i datorn så det fick bli en mobilbild </3.

dflex

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *