En typiskt dag.

day

Mina dagar under dom kommande veckorna kommer vara väldigt fokuserade på mat och träning. Det är svårt. Vart jag än ska så måste jag förbereda mat att ta med mig, och vart jaq än ska måste jag äta. Jag har speciella tider att äta på och det är väldigt specifika saker jag måste äta. Det är verkligen en utmaning och mina ben är redan helt trötta efter så många träningspass per dag. Ni ska se hur mitt ena knä ser ut! Helt blåslaget efter gårdagens boxningspass. Haha! Men jag har gett mig fan på att ta mig igenom dom här veckorna, så det ska verkligen bli intressant att se hur länge jag orkar. Jag kommer absolut ha vilodagar också, don’t u worry : ) David skulle aldrig låta mig överträna eller må dåligt. Jag kanske låter otaggad, men det är jag verkligen inte! DET SKA BLI SÅ KUL!!!! : )

Såhär kommer en typiskt dag se ut:
Frukost
Träna
Mellanmål
Mellanmål
Lunch
Mellanmål
Träna
Mellanmål
Middag
Träna
Kvällmat.

Så ni förstår kanske att det handlar om en hel del mat?! ^^

work

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *