#ärdutaggad?

Den 7/12 kommer min PT Ida Warg tillsammans med YogoBe och StudioDQ ha en inspirationsdag fylld med träning och annat skoj på Studio DQ(ni vet där jag kör poledance!) på Skeppargatan i Stockholm. Så himla kul! Jag har anmält mig och kommer vara där hela dagen. Yeey! Ses vi där?

Man behöver inga som helst förkunskaper för att delta.
Ni kan läsa mer om eventet på facebook:
https://www.facebook.com/groups/233217510168125/

ärdutaggad

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta) Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Portfolio Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *