Svar på kommentarer.

svar
Jag har så himla svårt för att hitta fina sportbhs. Vilken är din favorit?
Jag har så sjukt många, men jag har kommit fram till att min favoritmodell är den ni ser här under. Sjukt bekväm, bra stöd och framförallt himla snygg också. Finns i många olika färger HÄR.
nike

Hur känns det att vara en sån bra förebild?
Det är på två sätt. Ofta känns det bra, men ibland är det jobbigt också. Vad jag än gör så är det någon som hittar någon ”fel” i det. Många förväntar sig att jag ska vara ”perfekt”, när jag egentligen är en helt vanlig person med brister och sämre sidor precis som alla andra.

Enligt mig är förebildsgrejen lite vinklad åt fel håll. För mig är en bra förebild någon som vågar vara sig själv och står upp för sig själv. För många andra är det något helt annat. Men jag gör mitt bästa.

Hur gör du för att se så bra ut på bild hela tiden?
Tack snälla, men tro mig, det gör jag inte 🙂 hehe. Jag har mina dagar jag också. Ibland krävs det 239483 bilder innan jag blir nöjd och ibland krävs det en eller två. Det är helt olika. Men jag vet ungefär, nu efter 5 års bloggande, vilka vinklar/miner osv. som jag gillar och lättast blir nöjd med.

Din sämsta egenskap?
Envis tror jag. Det är i och för sig en bra egenskap också, men inte när den går till överdrift.

Vart köper du dina Air Force?
Junkyard.se!

airforce

Vad kostar det att fixa håret hos Rapunzel?
Det beror alldeles på vad man ska göra, sitt egna hår osv. Det finns prisuppgifter på hemsidan!

Vem känner dig allra, allra bäst? Är du lika underbar i verkligheten som på bloggen?
Det beror lite på vad det gäller. Min mamma känner mig väldigt bra, Therese också. Jonas känner mig riktigt bra såklart.. Caty och jag har inte känt varandra sådär överdrivet länge, men hon känner mig ändå himla bra och vet hur jag fungerar.

Aaaaw! Jag skulle gissa på att jag är ungefär samma person utanför bloggen, så i guess so 🙂 Haha.


Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *