Criminal Damage.

Vill ni veta något skoj? KLART NI VILL!
Ni vet när jag blev fotad för Junkyard? Då hade jag en hel del Criminal Damage-kläder på mig för att jag älskar dom! När jag senare la upp bilderna på instagram och taggade #criminaldamage så kontaktade dom mig och frågade jag ville få lite kläder hemskickat för dom tyckte att jag var så fin i dom! KUL VA?????? Jag valde mina favoriter. Jackan som är som två jackor i en och kanske världens finaste tröja. Längtar tills dom kommer!
cd

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sandra Lindahl - Vecko-resumé Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Killers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *