Fotomässan.

Direkt när jag och Bingo kom till Stockholm igår så åkte vi ut till Älvsjö och fotomässan. Han skulle köra ett fotosafari/fotokurs där tillsammas med Panasonic & Lumix och frågade om inte jag ville vara modell. Himla skoj! Han ska vara där idag också och köra samma grej, så jag är snart påväg dit nu igen. Om ni ska dit idag så kika förbi Lumix vid tvåtiden och var med på fotosafari och träffa mig och Bingo vettja!!!

foto

Bilder: Panasonic Lumix Sverige.

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Josephine Qvist - BAILEY MYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *