idag.

Woohoo!
Äntligen klart med dagens träningspass. Jag var himla otaggad idag, men nu efteråt känns det grymt. Jag har precis blandat min proteinshake och sitter och fyller i vad jag gjorde för övningar i min workoutlog. Det är kul att hålla reda på det så man vet hur mycket man förändras och blir starkare eftersom : )

Det gick himla bra på mässan idag! Jag tror att Bingo fick till några grymma bilder som jag kommer visa upp när jag får dom. Vad tyckte ni som var på mässan om den?

workff
Shaker / Protein sample / Workoutlog.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Caroline Roxy - Görnvälns slott Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - I do not look like this today..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *