Supersmoothie.

Sedan jag köpte min Smoothie maker så har jag druckit smoothies varje dag! En favorit är denna. Den kanske ser lite skum ut med den grönaktiga färgen, men den är GRYM!!! Lite sur eftersom det är en hel del citron i, men den senaste tiden har jag börjat tycka om surt mer och mer. NOMNOMNOM.

Recept:
Några isbitar
ca 80g frusen mango
saften från en hel citron
saften från en hel apelsin
några spenatblad och lite gojibär.
en nypa vaniljpulver( inte vaniljsocker, utan vaniljpulver! )
1/2 dl vatten.

Mixa tills den är helt slät.
ÅÅÅH, SÅ GOD!!!!


Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sandra Lindahl - Varit på show Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *