Supersmoothie.

Sedan jag köpte min Smoothie maker så har jag druckit smoothies varje dag! En favorit är denna. Den kanske ser lite skum ut med den grönaktiga färgen, men den är GRYM!!! Lite sur eftersom det är en hel del citron i, men den senaste tiden har jag börjat tycka om surt mer och mer. NOMNOMNOM.

Recept:
Några isbitar
ca 80g frusen mango
saften från en hel citron
saften från en hel apelsin
några spenatblad och lite gojibär.
en nypa vaniljpulver( inte vaniljsocker, utan vaniljpulver! )
1/2 dl vatten.

Mixa tills den är helt slät.
ÅÅÅH, SÅ GOD!!!!


Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Hedda Dibinger - my second home Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *