Early mornin’ workout.

MORNIN’ SUNSHINES!
Har ni sovit gott? Jag sov alldeles för lite inatt igen. Måste verkligen skärpa mig! Speciellt nu när jag tränar så mycket.

Jag mötte upp D-flex klockan 9 och vi körde igång direkt. Han märkte snabbt på mig att min kropp och jag var sjukt trött. Och jag kände det också! Jag hade ingen ork eller ingen energi. Jag blev trött direkt. Det är lätt att det blir så när man tränar så pass många gånger per dag som jag gör nu. Kroppen vill inte vara med och leka då. Den vill sova, äta och vila! Så vi körde bara 45 min, sen fick det vara bra. Han sa att det är mycket viktigare och mycket bättre att vila när kroppen säger ifrån, så det blir inga fler pass idag. Det känns bra! Det känns som att det behövs. Det ska ju aldrig kännas tråkigt eller dåligt att träna, det ska kännas bra och uppiggande!

Men trots tröttheten, så gick jag ändå därifrån på gott humör och det känns himla bra!

earylt

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Therese

    Kämpa på men lyssna på kroppen!! Efter dessa tre veckor kommer det vara värt all slit och tårar!!!. Hur många gånger tränar du per dag under denna tre veckors period och hur äter du??!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *