All u need in life.

1damon1HEY ALLA CRAZY VAMPIRE DIARIES-FANS! Är ni lika kära i Damon som jag är?! Check this out;

Bingo har ju som ett litet trycker i sin studio, så idag passade jag på att trycka mitt allra första egna plagg! Jag fick idén från en bild min kompis Therese visade mig på weheartit och blev frälst. EN SÅN HÄR TRÖJA MÅSTE JAG HA. Fast då stod det ”Chuck Bass” ( från Gossip Girl ) istället. En sån tröja skulle jag inte heller tacka nej till direkt eftersom jag NÄSTAN är lika kär i honom som i Damon och jag kommer trycka den också.. Men detta fick bli min första! Så himla kul.

SÅÅÅÅÅ, hur många komma lägga en beställning när denna kommer till Candy By Keela????
Chocolate & Shoes & Diamonds & DAMON SALVATORE. All u need in life.

 

damonliten

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Kontrasterna Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *