Packin’

Man skulle ju kunna tro att nu när jag inte jobbar kvar på NK att jag har massa tid över till bloggen, men dom här veckorna är ändå lite kaos!

Idag klev jag upp 8, åkte och tränade med D-Flex. Åkte hem, åt mellanmål x2 och bloggade lite, åkte iväg igen och tränade med en kompis, åt lunch och åkte hem igen. Nu har jag duschat och precis packat alla beställningar som har kommit in under dagen. Är helt slut! Haha. Nu ska jag springa iväg och lämna paketen och handla middag.

Ni ser kanske vad som är populärast? Haha. Leggingsen! Woohoo! Så grymma.

pack

Kommentarer (1)
  • Lillen

    Heeeej! För ett tag sen hade du ju en mer typ honungsblond färg på håret. Vad hette den färgen? (Ditt hår är asfint nu med men jag passar inte i så blont jag har försökt…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *