Pressvisning, fler bilder.

Här kommer lite fler bilder från morgonens pressvisning.
Dom erbjöd att lacka naglarna på plats med deras nya lack och jag blev faktiskt imponerad över hur lätt det verkade vara och hur snabb det gick. Nog för att jag älskade mina pandanaglar, men jag har haft dom i en månad och utväxten var inte så fin eftersom mina naglarna växer så fort. Så det fick bli svarta naglar med gulddetaljer den här gången. HImla snyggt. Det passade min outfit idag! Ida valde svart och rosa. Fint va?!

Men dom har naglarna kommer jag bara ha i någon vecka, för snart är det dags för ett besök till Celina igen!

lyyx

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Nina

    Hej! Detta har inget med inlägget att göra men jag undrar om du har några tips till Att hitta sin egen stil? Just nu har jag typ Boyfriend-jeans, nån t-shirt, bomberjacka och dr. Martens vilket jag trivs i men samtidigt känns det som att för att ha den klädstilen måste man typ vara bad och ”swag” haha dumt kanske men fattar du mitt tänk? Att man måste vara en ball brud typ och det känner jag mig inte som.. Så tycker du att personligheten och klädstilen måste passa ihop? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *