Pressvisning.

HEY!
Idag har jag & Ida varit på pressvisning för L.Y.X cosmetics nya one step gel polish. Himla trevligt! Jag fixar aldrig mina egna naglar ju, utan det är alltid Celina som gör det åt mig. Jag har så dåligt tålamod och råkade alltid kladda ut allt! Haha. Men deras nya lack har både topplack, baslack och lack i ett. Så bra!

Nu ska jag iväg och träna, sen bjöd Ida med mig till ännu ett event klockan 4. Sen ska jag möta upp Caty för ett till event vid 6! Crazy-event-dag.

lyx

You might also like

BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - WHAT'S UP?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *