Apptips – bikini fit.

Hey guys! Det blev ett långt och galet svettigt pass med David idag. Men det kändes sjukt bra efteråt! Glädjen bara sprudlar i hela kroppen. Yeey! Vi körde ett program efter hans egna app idag, och det är så sjukt bra! Knappt några vikter, man mår inte illa och dör av trötthet utan man känner sig pigg och slut på samma gång efteråt. Himla skönt!

Innan några av er sätter en skottpeng på mitt huvud för att jag tipsar om en app som heter ”bikini fit” så kan ni väl se förbi namnet? Detta är en grym träningapp om man behöver lite hjälp på traven med övningar och egna träningspass och inte har möjlighet till en PT eller inte vet hur man ska träna. Det är klara, lätta och tydliga övningar som kör igenom kroppen. Den är helgrym! Vi kan väl låtsas att den heter typ ”baka äppelpaj” eller något istället? Den är i vilket fall fantastiskt, kostar bara 15kronor och jag har använt den nästan varje dag under dom senaste två veckorna. Love it!

Sök bara på Bikini fit så kommer den upp : ) 

bikinifit

Kommentarer (1)
  • Liinn

    tränings app minsann :)) Såna brukar vara bra, men när jag använder mig av dem så går all träning över styr varje gång så nej tack. Har bara springappar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *