julkalender

HEY GUYS!
Imorgon är det första advent och första december! Det är helt sjukt vad tiden går fort. Jag har fått många förfrågningar om jag inte tänker ha någon julkalender som förra året. Saken är den att förra året var galen! Och tyvärr blev det så att några av dom mindre företagen struntade i att skicka ut vinsterna. Och då fick jag massa skit för det och några av er blev ledsna.. Och då blev jag ledsen osv.. Därför vill jag inte att det ska bli samma sak iår igen! Och därför har jag fixat 4 GRYMMA vinster bakom varje adventslucka och sen dom andra dagarna kommer ni få ett fint erbjudande till min egna webshop. Sen tänkte jag se om jag kunde fixa lite andra tävlingarna också, men det blir en överraskning i såntfall 🙂

Så det blir en liten mini-julkalender i alla fall. TAGGA INFÖR MORGONDAGENS TÄVLING. Det kommer bli magiskt!

julis

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *