Svar på frågor.

svar
Hur känns det att bo själv igen? 
Många dagar känns det jättebra och skönt. Vissa dagar känner jag mig himla ensam och det känns inte alls bra. Men jag kommer in i det mer och mer. Jag vet att om jag klarade det när jag var 16 utan problem, så klarar jag det nu med. Det är bara ovant fortfarande. Det bästa är läget! Jag bor jättenära allting.

Vad gick du på gymnasiet?
Jag gick en designutbilning på en skola som heter GUC i Uppsala. 3 grymma år! Många fina människor och bra lärare. Jag stannade till och med kvar ett år efter studenten för att jag tycker massa om Uppsala och hade nog bott kvar där än om jag inte hade träffat Jonas och flyttat till Vallentuna. Men nu trivs jag i Stockholm också : )

Min kompis och jag såg dig på stan häromdagen. Du såg jättesur ut och log inte ens emot oss?… Tråkigt.
Det är så sjukt svårt för mig och veta vilka ni är! Ni vet ju vem jag är, men jag har ingen aning om vilka ni är. Och ibland har jag också dåliga dagar och orkar inte gå omkring och le åt alla : ) Ibland blir jag också förföljd av läsare som inte kommer fram utan bara går efter mig och pekar och pratar. Då blir jag inte så jätteglad. Ni får hemskt gärna komma fram! Då blir jag himla glad. Men det är inte kul att bli förföljd eller utstirrad. Då vet jag inte vart jag ska ta vägen och det blir väldigt obekvämt. Det känns bara jättejobbigt. VÅGA gå fram istället. Jag bits inte : ) Det blir roligare för oss alla. Jag försöker le åt alla som jag tycker verkar känna igen mig också, men det är svårt. Speciellt när jag har en dålig dag, är stressad eller trött osv. MEN JAG TYCKER OM ER ALLA JU : )

Bild med läsare från i somras.

1460084_10201828106377771_311478827_n

Bästa med vintern?
INGET. Haha! Jo, men det är rätt mysigt med all belysning och julstämning.. Men oftast känner jag mig väldigt felplacerad och hatisk när det blir vinter och kallt. Jag vill ha värme och sommar.

Berätta några saker vi inte vet?
– Jag gillar att laga mat naken. Eller gillar och gillar. Av någon anledning blir det bara så och varenda gång bränner jag mig överallt. Och tänker varje gång att jag alltid ska ha kläder på mig i fortsättningen. Det slutar ändå med att jag står där halvnaken och steker bacon = STÄNKER HELVARMT BACONFETT PÅ HELA MIG. hm.. Tokigt. Men det visste ni kanske inte? Haha.

– Jag älskar blodpudding. ( därför steker jag ofta bacon = alltid baconbrännmärken på kroppen. )
Det är konstigt kanske att älska blodpudding, MEN DET ÄR SÅ SJUKT GOTT. Speciellt med lingonsylt, bacon + lite keso. YUMMEY.

– Jag hatar keso. Förutom till blodpuddning. Då är det jättegott. Så konstigt. ANNARS ÄR DET BARA ÄCKLIGA KLUMPAR.

– Dom senaste veckorna har jag börjat prata helt galet mycket med mig själv. Jag kom på mig själv tidigare att ha en konversation med mig själv om min fantastiska lunch bestående av ett halvt rökt kalkon-paket, ägg och cashewnötter. EUUUUUW. Man tager vad man haver när man inte kan gå till grillen och köpa en hamburgare. Ungefär en vecka kvar av min workout-och-äta-rätt-challenge. KÄMPA. Jag pratade även med mig själv när jag valde kläder imorse. Helskumt. Jooo, jag har sagt att jag känner mig lite ensam va?

Kommentarer (1)
  • Johanna

    Åh vad kul! Jag har alltid velat gå på ett design gymnasie, har dock inte börjat gymnasiet än men en fråga! Vad var det för sorts design? Va det designa kläder, hus, rum eller vad? Jag vill så Göran går en design linje ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *