Dags att köpa julklappar?

Untitled-3Nu är det ju dags att börja köpa julklappar igen! Jag spenderar alltid en hel del pengar på det. Är ni likadana? Jag kom i alla fall på att jag kunde tipsa om Refunder igen, eftersom att där får man cashback på allt man handlar. Så tänk att köpa alla julklappar via dom och sen få massa pengar tillbaka?  Så himla smart ju! Det tänker jag göra i alla fall : )

Untitled-1
Refunder har massa olika varumärken och butiker man kan få rabatt när man handlar ifrån. T ex Lagerhaus, The body shop, Nelly, Nike,  Uggs Australia, Converse och massa andra.

Untitled-2

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - AP Academy Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *