lucka1

– Klicka dig in på JUNKYARDs XX-XY-kategori. Ni hittar den HÄR.
– Välj ut en överdel + en underdel som du vill ha.
– Länka dom i en kommentar och motivera varför just du ska vinna!

+poäng:
– Skriv om tävlingen på din blogg. Länka till Keela.se & Junkyard.se i inlägget.

Tävlingen avslutas på onsdag. Lycka till!

Kommentarer (1)
  • Clara Bergström

    Hejsan Keela! Jag måste bara säga att jag verkligen älskar din blogg och klickar in flera gånger om dagen hehehe. Men till saken. Jag älskar Junkjard så mycket och det är precis min stil men har inte så mycket pengar så det blir aldrig av att beställa något då mycket andra utgifter är viktigare.
    Det var någon gång i somras som jag hittade din blogg. En kompis tipsade om din blogg så jag tänkte att jag kunde väl kolla in den. Jag mådde inte så bra under en tid då i somras men dina fina inlägg om hur man ska älska sig själv och dina egoboosts hjälpte mig mycket! Du har blivit en stor inspirationskälla för mig och jag är grymt tacksam för att du finns! Jaja jag skulle bli superglad om jag vann, du är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *