D-flex update.

Idag drog tredje veckan med D-flex igång. Helgen var riktigt tung faktiskt. Jag smågrät hela tiden! Haha. Men det är bara för att min kropp skriker efter socker – för den är ju lite beroende. Men jag höll emot, och det gör att jag känner mig så himla stolt över mig själv. Jag vet ju att jag inte behöver  massa godis eller socker i mängder. Kroppen vill ju inte ha det egentligen, den är bara van vid att alltid få det.

Jag får väl kanske skylla mig själv också när jag följer med på advents-jul-fika och alla sitter och äter godis, pepparkakor, bullar och dricker julmust. Och jag, well, satt och tittade på. Haha! Det var ju trevligt med sällskap, men det var rätt plågsamt att stå emot när man vet hur gott allting är.

Efter dom har tre veckor kommer jag absolut äta socker och godis. Jag älskar ju sånt! MEN, jag vill verkligen testa mina gränser och försöka låta bli sånt som inte är bra för kroppen för att i längden må bättre. Därför gör jag det här : )

David är fantastisk. Han får ett gympass att samtidigt som det är sjukt jobbigt, vara väldigt avslappnande och kul. Det är häftigt! Och han har en sådan sund och bra inställning till mat och träning. Allt ska göras för att må bra och för att känna sig pigg och glad!

Häromdagen berättade han för mig om att vår generation har börjat se kolhydrater som någonting dåligt och att vi undviker dom så gott det går och i vissa fall till och med är rädda för dom. Rätt kolhydrater i rätt mängd är INTE dåligt! Dom ger ju oss energi och ork : ) Vet ni vad det sista jag ska äta innan jag går och lägger mig är? 1dl kokt råris! Det låter kanske knasigt, eller hur? Men ju mer han berättar om det för mig dessto vettigare låter det.

ÄT MAT!!!!! Själv har jag ätit tre gånger idag redan och ska snart äta en gång till : )

challenge

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *