Svar på kommentarer.

svar

Hej Keela!
Det är så kul att du har börjat svara på kommentarer igen. Jag har en fråga!! Du har väl använt fransserum? Vilket är det bästa tycker du? Mina fransar är så korta…
Hej och tack snälla : )
Jag har provat ganska många olika fransserum, men det som alltid har varit bäst och som jag har fått bäst resultat av är Xlash. Mina fransar känns direkt längre, mörkare och fylligare. Just nu kostar Xlash bara 399:- istället för 499:- så passa på!

Skärmavbild 2013-12-03 kl. 22.00.48

Har du någon kändiscrush?
Njae.. Jag har nog faktiskt inte det. Kändisar har aldrig riktigt lockat mig. Jag gillar mer karaktärerna. T ex DAMON SALVATORE SÅKLART. Och Chuck Bass. Fast ibland blir jag liiiiiite småkär i Justin Bieber också. Typ som häromnatten när jag drömde om honom. HAHA! Så konstigt.

Hur lång är du?
Ungefär 173 cm lång/kort.

Det var så kul när du berättade saker som vi kanske inte visste förra gången! hhahahaah Gör de igen!
Haha! Jag kan väl försöka komma på något….

– Jag är typ allergisk emot kiwi för det tok-kliar alltid i min mun när jag äter det, men jag äter ändå för det är så gott.
– Jag avskyr både te och kaffe. EUUUUUWWWW. Tycker dock att båda två kan lukta himla gott. Men smakar sååå illa.
– Jag tror på karma.
– Jag tror på ALLT egentligen. Spöken, aliens, zombies – u name it. Därför är jag också rädd väldigt ofta. Haha!
– Jag vill flytta utomlands.
– Jag har varit inne i en period ett bra tag nu då jag har känt mig väldig otillräcklig och rent ut sagt ful. Det kan låta konstigt med tanke på hur mycket fantastiska kommentarer och stödet som jag får från er alla. Men ibland är det djupare än så och just nu håller jag på att jobba mig uppåt igen och hoppas att jag snart kommer börja tro på mig själv och känner mig tillräcklig igen!
– Jag är jättedålig på att spika fast spikar. Jag är verkligen sämst på att sikta.. Haha.
– Jag önskar att jag kunde vara mer stolt över mig själv och vad jag gör.

Hmm.. Det blev kanske seriösa punkter denna gång.. Men well, det kanske också är skoj 🙂

Kommentarer (1)
  • Mia

    Ville bara kommentera det du skrev om att du känner dig ful och otillräcklig.. Vill bara att du inte låter det gå för långt, det finns faktiskt en sjukdom, vilket jag inte vet vad den heter, men är som du beskriver dig. Alltså att man känner sig väldigt ful fast man inte är det.Nu menar jag självklart inte att du har det, men vill att du ska vara uppmärksam! Låt det inte gå för långt och prata med någon om det känns jobbigt! Hade en bekant som hade det förut, hon kunde ta flera timmar på sig att sminka och fixa sig, kom alltid sent och hade mycket ångest över sitt utseende, trots att hon var hur snygg som helst! Så var uppmärksam på dig själv och ditt sätt att tänka, så det inte går för långt. Ha det bra snygging!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *