Workout.

Vet ni hur klantig jag är? För andra gången irad så glömde jag minneskortet till kameran kvar i datorn. ÅÅÅH! Blir så irriterad på mig själv. Men därför fick det bli lite trött iphonebilder ändå. Tokigt! Träningen gick väldigt bra idag, men det känns verkligen i benen att dt har blivit en hel del den senaste tiden. Men David gör det hela väldigt lätt för mig och han känns väldigt bra att ha att göra med. Jag var helt färdig efteråt! ( det kanske ni ser på sista bilden? Haha. )

Nu mår jag dock sjukt dåligt. Vet inte varför! När jag kom hem tidigare så började jag må tokilla. Det är inte ofta jag gör det längre. Jag hoppas bara att det är magkatarren som spökar.. Tänkte lägga mig och vila lite framför vänner nu och hoppas på att det blir bättre framåt kvällen…

Imorgon måste ni kika på Nyhetermorgon förresten!
D-flex kommer vara med tillsammans med mig och Dr.Alban och kommer att visa lite olika övningar man kan göra på oss 🙂
Jag återkommer när jag vet exakt vilken tid. Skulle gissa på att det blir vid 8-tiden!

ddd

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *