Nyhetsmorgon.

Hey guys!
Glömde berätta vilken tid jag skulle vara med imorse. Det var vid 8.45 tror jag. Var det någon som kollade? Jag trodde bara att jag skulle stå där och göra övningar och inte säga ett ord, så när Tilde började fråga mig frågor blev jag helt ställd. Men de var skoj ju! Jag har själv inte vågat kolla och kommer nog inte att göra det heller. Varför? Jo, dels för att jag hade av någon anledning sjukt svårt att skilja på höger och vänster imorse(?!) och dels för att jag fick lite småpanik och skrattade när jag låg där och insåg att dom hade täckt hela tvskärmen med min rumpa ungefär… Hujeda… Haha!

Fast well… Det är inte varje dag man får se sin rumpa på tv, så det kanske är värt att kolla ändå?…
Det var jag, D-flex och Dr.Alban som körde. Och Jihde var med på ett hörn också!

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *