LUMIX.

Åh, lyckorus idag när min nya kamera äntligen kom!
När jag och Bingo var i Göteborg så introducerade han mig för Lumix-kameran. Jag har ju alltid använt Canon och aldrig ens tittat åt en annan kamera. Men när han visade vad den här lilla rackaren kunde göra så blev jag helt fast. Tänk att slippa släpa med sig den klumpiga systemkameran varje utan och enbart ha med sig den här som får plats i fickan, och ändå ta BÄTTRE bilder än med min Canon?! Galet. Så på fotomässan beställde jag en sprillans ny Lumix GM. Den har precis kommit ut och idag kom den hem till mig. Så fin. Så liten. Så bra. SÅ GLAD. 

You might also like

Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - NLY man party Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *