LUMIX.

Åh, lyckorus idag när min nya kamera äntligen kom!
När jag och Bingo var i Göteborg så introducerade han mig för Lumix-kameran. Jag har ju alltid använt Canon och aldrig ens tittat åt en annan kamera. Men när han visade vad den här lilla rackaren kunde göra så blev jag helt fast. Tänk att slippa släpa med sig den klumpiga systemkameran varje utan och enbart ha med sig den här som får plats i fickan, och ändå ta BÄTTRE bilder än med min Canon?! Galet. Så på fotomässan beställde jag en sprillans ny Lumix GM. Den har precis kommit ut och idag kom den hem till mig. Så fin. Så liten. Så bra. SÅ GLAD. 

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - AP Academy Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *